VÄLKOMNA! Svenska Tai Chi Chuan Institutet har sedan 1984 kurser med Tai Chi och Qi Gong i Malmö och Lund, för såväl nybörjare som erfarna och avancerade. Vi ger också kurser för företag och andra organisationer. Lärare är Klas Larsson med mer än 40 års erfarenhet. Att utöva Tai Chi och Qi Gong ger bättre rörlighet, förbättrad balans och styrka, och träningen minskar stress, ger bättre välmående och humör. Tai Chi och Qi Gong är bra fysisk träning samtidigt som det är rörelsemeditation som kan gå på djupet, och påverkar vår Qi. Välkomna till en gratis provgång när vi startar vårterminens nybörjarkurser.

 
 

TAI CHI & QI GONG NYBÖRJARKURSER:
Välkomna till kurstart för höstterminens nybörjarkurser i Malmö och Lund. Terminskurserna med Tai Chi & Qi Gong för nybörjare i Lund startar tisdagen den 3 september kl 18, och i Malmö onsdagen den 4 september kl 18.30. Klicka här för att se mer information, kursprogram och anmälan.

 

FORTSÄTTNINGSKURSER & AVANCERADE KURSER:
Fortsättningskurserna startar 26-29 augusti. Vi har två nivåer, Fortsättningskurs 1 som man kan gå efter att man gått nybörjarkurs, och Fortsättningskurs 2, där man kan utveckla sin Tai Chi vidare. Avanceradkurs finns då som tillval, där lär vi ut Tai Chi med svärd och andra avancerade Tai Chi-övningar. Välkomna! Klicka här för information.