FÖRETAGSKURSER

Välkomna att kontakta mej för ett arrangemang efter era behov. Mitt namn är Klas Larsson och jag är en erfaren Tai Chi-lärare med mer än 30 år av undervisning för grupper av alla slag. Jag anordnar skräddarsydda kurser för företag och organisationer och kan sammanställa en kombination av Tai Chi och Qi Gong, och även lägga in sådant som avspänning och stresshantering – allt efter era önskemål. Även andra moment kan inkluderas, som meditation, självförsvar och annat som vi har på vår repertoar. Kontakta gärna mig för ett förslag som kan passa er.

Ni kan också engagera mej för föredrag, uppvisningar eller korta kurser i samband med era sammandragningar, konferenser och liknande. Även privatundervisning för en eller flera personer kan anordnas.

För ett arrangemang kan ni kontakta Klas Larsson på telefon 0705-224479 eller maila till klas@taichi.nu.

Bland de nöjda uppdragsgivare jag har engagerats av finns Hovrätten i Malmö, Blueline events, Springconference events, Malmö Stadsteater, Malmö Sjukhus/SUS, Idrottshögskolan, Lärarhögskolan, House of Blend, Malmö Stadsfastigheter, Alfa Laval, Skanska, MFF:s Fotbollsakademi, Bladins skola, Tunaskolan, Kryddgårdsskolan, Danisco och Kulturen i Lund, Lunds International School, Malmö International School, WASP i Lund, Astra Zeneca, Lunds Dans- och Musikal-akademi, Malmö Museer och många andra. Konferensanläggningar som har engagerat mig för arrangemang med Tai Chi och Qi Gong för deras gäster är bland andra The Lodge, Örenäs slott och Ystad Saltsjöbad.

"Tai Chi-lärare Klas Larsson har långvarig och gedigen utbildning hos klassiska mästare och kunskaper i bland annat kinesisk medicin och i kinesiska språket, och lång erfarenhet av att undervisa. Han började undervisa 1984 och har grundat Svenska Tai Chi Chuan Institutet. Hans kurser och föredrag är mycket uppskattade och tillgängliga för envar."