VÄLKOMMEN TILL VÅR WEBBSIDA! Svenska Tai Chi Chuan Institutet har sedan 1984 kurser med Tai Chi och Qi Gong i Malmö och Lund, för såväl nybörjare som erfarna och avancerade. Vi ger också kurser för företag, både korta introduktioner och längre program. Kontakta oss för ett arrangemang. Lärare är Klas Larsson med mer än 35 års erfarenhet av att undervisa av Tai Chi och Qi Gong till alla slags grupper. Tai Chi-lärare Klas Larsson är också elev till den internationellt välkände Tai Chi-mästaren Tung Kai Ying sedan många år.

 
 

PROVA PÅ TAI CHI & QI GONG NYBÖRJARKURSER:
Välkomna till gratis prova-på lektion när vi startar höstterminens nybörjarkurser. Terminskurserna med Tai Chi & Qi Gong för nybörjare startar tisdagen den 21/1 kl 18 i Lund och onsdagen den 22/1 kl 19 i Malmö. Alla är välkomna att prova på första gången. Klicka här för information, kursprogram och anmälan.

 

FORTSÄTTNINGSKURSER & AVANCERADE KURSER:
Höstterminens fortsättningskurser startar 13-16/1. Fortsättningskurserna riktar sig både till de som gått nybörjarkurs och till de med mer erfarenhet, och vi har två grupper fortsättningskurs 1 och 2. De avancerade kurserna riktar sej till elever i fortsättningskurserna med lite erfarenhet. Här har vi också utrymme för Tai Chi med svärd och andra avancerade Tai Chi-övningar som inte ryms inom fortsättningskurserna. Välkomna! Klicka här för information, kursprogram och anmälan.