VÄLKOMMEN TILL VÅR WEBSIDA! Svenska Tai Chi Chuan Institutet har sedan 1984 kurser med Tai Chi och Qi Gong i Malmö och Lund, för såväl nybörjare som erfarna och avancerade. Vi ger också kurser för företag, korta introduktioner eller längre program. Kontakta oss för ett arrangemang. Lärare är Klas Larsson med mer än 30 års erfarenhet av Tai Chi och Qi Gong och lång erfarenhet av att undervisa alla slags grupper. Tai Chi-lärare Klas Larsson är också elev till de internationellt välkände Tai Chi-mästaren Tung Kai Ying sedan många år.

 
 

TAI CHI & QI GONG NYBÖRJARKURSER:
Gratis prova på när vi startar våra nybörjarkurser. Terminskurserna med Tai Chi & Qi Gong för nybörjare startar onsdagen den 13/9 kl 18 i Malmö och torsdagen den 14/9 kl 18 i Lund. Välkomna att prova på första gången. Klicka här för information, kursprogram och anmälan.

 

FORTSÄTTNINGSKURSER & AVANCERADE KURSER:
Höstterminens fortsättningskurser startar 28-30 augusti. Fortsättningskurserna riktar sig både till de som gått nybörjarkurs och de med mer erfarenhet. Vi har även avancerade kurser för elever i fortsättningskurserna som ger mer möjlighet till fördjupning och utveckling på alla nivåer. Välkomna! Klicka här för information, kursprogram och anmälan.