VÄLKOMMEN TILL VÅR WEBBSIDA! Svenska Tai Chi Chuan Institutet har sedan 1984 kurser med Tai Chi och Qi Gong i Malmö och Lund, för såväl nybörjare som erfarna och avancerade. Vi ger också kurser för företag, både korta introduktioner och längre program. Kontakta oss för ett arrangemang. Lärare är Klas Larsson med mer än 35 års erfarenhet av att undervisa av Tai Chi och Qi Gong till alla slags grupper. Tai Chi-lärare Klas Larsson är också elev till den internationellt välkände Tai Chi-mästaren Tung Kai Ying sedan många år.

 
 

TAI CHI & QI GONG NYBÖRJARKURSER:
Gratis prova på när vi startar höstterminens nybörjarkurser. Terminskurserna med Tai Chi & Qi Gong för nybörjare startar onsdagen den 12/9 kl 18 i Malmö och torsdagen den 13/9 kl 18 i Lund. Välkomna att prova på första gången. Klicka här för information, kursprogram och anmälan.

 

FORTSÄTTNINGSKURSER & AVANCERADE KURSER:
Hösterminens fortsättningskurser startar 27/8-30/8. Fortsättningskurserna riktar sig både till de som gått nybörjarkurs och de med mer erfarenhet. Vi har även avancerade kurser för elever i fortsättningskurserna som ger mer möjlighet till fördjupning och utveckling på alla nivåer. Välkomna! Klicka här för information, kursprogram och anmälan.