VÄLKOMMEN TILL VÅR WEBSIDA! Svenska Tai Chi Chuan Institutet har sedan 1984 kurser med Tai Chi och Qi Gong i Malmö och Lund, för såväl nybörjare som erfarna och avancerade. Vi ger också kurser för företag, korta introduktioner eller längre program. Kontakta oss för ett arrangemang. Lärare är Klas Larsson med mer än 30 års erfarenhet av Tai Chi och Qi Gong och lång erfarenhet av att undervisa alla slags grupper. Tai Chi-lärare Klas Larsson är också elev till de internationellt välkände Tai Chi-mästaren Tung Kai Ying sedan många år.

 
 

TAI CHI & QI GONG NYBÖRJARKURSER:
Kom och prova på Tai Chi & Qi Gong när vi startar våra nybörjarkurser i Malmö och Lund. Terminskurserna för nybörjare i Lund startar tisdagen den 24/1 kl 18 och i Malmö onsdagen den 25/1 kl 18. Välkommen att prova på utan kostnad första gången.
Klicka här för information, kursprogram och anmälan.

 

FORTSÄTTNINGSKURSER & AVANCERADE KURSER:
Vårtermiens fortsättningskurser startar perioden 9-12 januari. Fortsättningskurserna riktar sig både till de som gått nybörjarkurs och till de med mer erfarenhet och vi har även kurser för avancerade elever, med möjlighet till fördjupning och utveckling för alla nivåer. Välkomna! Klicka här för information, kursprogram och anmälan.