TAI CHI I LUND

Till Startsidan


TAI CHI OCH QI GONG NYBÖRJARKURS


I våra nybörjargrupper lär man sig den långsamma Tai Chi-formen steg för steg. Detta är den klassiska Yang-stilen, som är den populäraste formen av Tai Chi i Kina. Programmet omfattar också Qi Gong, bland annat från De Åtta Silkes-övningarna, som ibland kallas kinesisk Yoga. Även andra övningar, som meditation, andningsteknik och akupressur tas upp på kursen. Vid starten kan man prova på gratis.

TORSDAGAR 18.00-18.50
Kursstart 25 januari (25/1-31/5)
Vi är på Tunaskolan (karta)
i lilla gymnastiksalen (E-byggnaden)

KURSAVGIFT 1250 kr/termin
(plus medlemsavgift 120 kr, läs mer längst ned)

RABATT 200 kr för studerande, pensionärer och arbetslösa.

INFORMATION & ANMÄLAN För anmälan skicka e-post till info@taichi.nu
För information kan du också ringa 040-977989 till Klas Larsson.

ANMÄLAN kan göras på dessa sätt:

  1. Anmälan kan göras genom att e-posta info@taichi.nu eller ringa 040-97 79 89. Meddela vilken dag/kurs som du vill gå, plus namn och adress. Kursavgiften betalas när kursen startar. Denna form av anmälan ger företräde om det är för få platser.

  2. Föranmälan med reserverad plats genom att betala kursavgiften (Obs! Inte medlemsavgiften, läs mer längst ned) till Svenska Tai Chi Chuan Institutet, Plusgiro 415 29 09-0. Skriv också vilken dag och kurs din anmälan gäller. Denna form av anmälan ger dig en garanterad plats.

PROVA PÅ GRATIS Vid starten för nybörjarkurserna kan man prova på Tai Chi gratis med eller utan anmälan.

LÄRARE är Klas Larsson med mer än 30 års erfarenhet av Tai Chi och Qi Gong. Han har djup kunskap på området och har även utbildning i kinesisk medicin, och i kinesiska språket.
Sedan 1984 är Klas Larsson elev hos Tung Kai Ying, en av världens absolut främsta traditionella Tai Chi-mästare, och har i 25 år undervisat under hans ledning. Läs mera här.

ÅSKÅDARE är välkomna till våra kurser, efter överenskommelse. Ring eller e-posta för att avtala tillfälle.


Svenska Tai Chi Chuan Föreningen är en ideell organisation med syfte att sprida kunskap om och befrämja undervisning av Tai Chi Chuan. Föreningen är arrangör av Svenska Tai Chi Chuan Institutets kurser i Malmö och Lund. Därför är medlemskap i Föreningen ett krav för alla deltagare. Obs! Medlemsavgiften kan ej betalas till Institutets Plusgiro. Inbetalningskort med Föreningens Plusgiro delas ut på kursen.